"Liverpool echo" exclusief nieuws, Liverpool officieel gestart met een nieuwe opleiding basis van het bouwplan, zal in de buurt van de jeugdopleiding naar een hoge standaard training base.Looking bouwen voor goedkope Goedkope Voetbalshirts Kids? Onze producten worden verdisconteerd, kom en bestel hem nu, en je zal meer aanbiedingen.

 

Liverpool huidige opleiding middelpunt is gevestigd in Melwood, gebouwd sinds de jaren 1950. vanaf heden. Andere Liverpool Youth Academy is gevestigd in Colby, hoewel niet ver van deze twee plaatsen, maar Coach Kello hoopt het eerste team trainingskamp samen met de jeugdopleiding, de voormalige coach Rogers heeft ook een soortgelijk idee. Fenway Sports Group is overeengekomen om te investeren in dit programma, is geleerd dat de nieuwe opleiding basis belegging kan worden meer dan 50 miljoen pond.

 

Liverpool Club heeft een overeenkomst gesloten met de lokale gemeentelijke overheid bereikt, nadat de andere publieke raadpleging is voorbij, het programma wordt officieel gelanceerd. Liverpool is van plan om 14 acres van land achter de jeugdopleiding te kopen, de uitbreiding van de totale oppervlakte van Corkby tot 60 acres.

 

Colby Jeugd College zal op zijn plaats blijven, Liverpool is van plan om een nieuwe opleiding basis in de nieuwe opleiding gras grasmat, een zwembad, een spa en een professionele sport revalidatiecentrum bouwen. Als onderdeel van het retrofit-programma, zal Liverpool ook verantwoordelijk voor het upgraden van de nabijgelegen gemeente stadions en uitgerust met kluisjes en parkeerplaatsen voor deze stadions, en de omgeving zal worden gerenoveerd om nieuwe start- en landingsbanen en fietspaden te bouwen.

 

Bewoners in de buurt van Corkby en Melwood zal overleg brief ontvangen in de nabije toekomst. Zodra de aanvraag is goedgekeurd door de gemeenteraad, zal de nieuwe opleiding basis beginnen te bouwen in het begin van 2018 en zal in de zomer van 2019. Liverpool eerste team worden afgerond zal naar verwachting training in deze nieuwe basis voor de 2019-2020 season.There zijn vele soorten Liverpool Voetbaltenue in onze website, klik op de link om te sturen, kunt u meer in detail te leren.
Liverpool zal een nieuwe training op te bouwen
Lees meer bij:http://www.cableplugger.com/Liverpool-zal-een-nieuwe-training-op-te-bouwen